Вер 29, 2016

АРОМАТИ VICTORIA'S SECRET

Ця стаття про аромати Victoria's Secret

Реклами вони не потребують.

Я замовляю парфуми з офіційного американського магазину Victoriassecret.com Замовляти в США дуже вигідно - дешевші ціни, періодично проводяться акції та розпродажі, а також додаткові купони на знижку. Проте, замовляти парфуми в інтернет магазині - це найскладніше завдання. Якщо одяг та аксесуари можна оцінити візуально, то запах парфумів залишається для нас абсолютно не відомим. Тому, ціль моєї статті - допомогти вам обрати саме ваш неповторний запах, який вам підійде і сподобається, в інтернет магазині Victoriassecret. І хоча всі запахи в магазині мені особисто не відомі, та я поділюся з вами тим скромним досвідом, який маю на даний момент.

enter image description here

Аромат парфумів це завжди щось більше аніж просто композиція ефірних олій та витяжок. Адже запах завжди відображає темперамент людини, характер, зовнішність, вік, стиль, кольорову гаму гардеробу та навіть настрій! Тим більше у кожної пори року та доби - свої власні запахи. За моїми спостереженнями, весною популярними стають ніжні та квіткові аромати, а влітку - прохолодні та з морськими нотками, восени більшість віддає перевагу теплим та солодкуватим композиціям. І це не просто так! На інтуїтивному рівні ми відчуваємо, що нам необхідно на даний момент - прохолода, чи тепло, гостра пряність чи невловима солодкувата ніжність та ін. Запахи - це емоції! Вони сприймаються нами саме на емоційному рівні, та здатні викликати цікавість, захоплення навколишніх та зачарує протилежну стать, або ж навпаки відразу, коли запах не гармонує зі смаками людини. Запахи - це ароматерапія. Ніщо інше так не підніме вам настрій, як ваш улюблений аромат. Головне при виборі свого аромату не слідувати сліпо за модою, а довіряти своїм власним смакам та відчуттям. Адже те що модно, не завджи підійде саме вам, а іноді просто буде йти всупереч вашій особистості та зовнішньому вигляду. Тому пошук свого запаху - справа відповідальна.

Як максимально точно обрати парфуми в онлайн?

Найкращий спосіб знайти цей аромат в офлайн магазині, познайомитись з ним особисто, після чого замовити його в інтернет магазині. Але часто такої можливості немає.

Отже, при виборі обов'язково треба орієнтуватися на характеристику парфуму, яка є на сайті біля кожного товару під словом

Description - описання. Щоб переглянути описання повністю, натисніть More

Зазвичай там описані компоненти запаху і асоціації з ним - наприклад "Ромашка та золотий шафран", "Дикі ягоди та райські птахи". Це сама основна характеристика, але її замало. Тому, при виборі запаху додатково слід орієнтуватися на колір та дизайн флакону. Між запахом та кольором існує чіткий асоціативний взаємозв'язок. Дизайнери, як правило, враховують цей зв'язок і проектують відповідні аромату упаковки. Тому, колір та дизайн флакону парфумів Victorias secret вам допоможе при виборі аромату.

Основне, що вам потрібно знати:

  • Кольора розподіляються на теплі (червоний, помаранчевий, жовтий), холодні (синій, голубий) та нейтральні (зелений, рожевий, фіолетовий). Також грають роль відтінки кольору, наприклад, є холодно-зелений відтінок, і є тепло-зелений. За цими властивостями можна визначити, холодний чи теплий запах. Парфуми в помаранчевих, жовтих, бежевих флаконах - мають теплі запахи, напроти - в голубих та синіх - холодні. При чому, в голубих флаконах будуть свіжі запахи, а в синіх більш пряні та насичені. Харизматичні, пристрасні запахи матимуть червоний флакон, а трав'яні запахи природи - зелений. Ніжні квіткові запахи, як правило, в рожевих та пурпурових флаконах.

  • Кольора діляться по тону на темні та світлі. Світлі кольори - ніжні запахи, темні кольори - пряні запахи.

Також грає роль малюнок на флаконі. Зображення квітів - свідчить про квітковий аромат, фруктів - фруктовий і.т.п...

І наостанок я дам вам характеристику деяких відомих мені ароматів з колекції Victoria's Secret Fantasies.

Окрім парфумів, в цьому розділі можна придбати ароматні лосьйони для тіла та гелі для душу: Подивитись

Описання характеру ароматів кожного парфуму, являється моїм суб'єктивним сприйняттям. Ви можете відчувати ці запахи по іншому аніж я. Те що мені прохолодне, вам може здаватися надто холодним, те що для вас солодке - для мене може бути приторним і.т.п... І це нормально. Кожна людина має своє власне сприйняття та смаки. Та загальну картину, все таки ви складете. Описувати я буду не лише властивості запаху по складу, але й використовуватиму асоціації та навіть емоції, які вони викликають, але без суб'єктивної прив'язки до ароматів, що подобаються чи не подобаються особисто мені.

Dream - нейтральний ненав'язливий запах. Нотки піону. Прохолодний, свіжий, морський, не солодкий. Пора року - літо.

Aqua Kiss - молодіжний, літній запах, має виражений морський аромат. Присутні нотки фрезії та ромашки. Свіжий, прохолодний та солодкий.

Love Spell - його назва "Любовний приворот" цілком відповідає характеру запаху - заворожуючий, терпкий аромат, але водночас ніжний та солодкуватий. Аромат вишні та персика. Доба - вечір та ніч.

Pure Seduction - на мій погляд аромат з запахом жуйки. Хоча дехто в ньому чує запах солодких льодяників. Виробник вказує аромат червоної сливи та фрезії. Молодіжний аромат для сміливих леді, виражено солодкий, теплий, в міру свіжий та насичений.

Love Addict - ніжний, сексуальний, м'який аромат. Насичений та виражено солодкий. По запаху нагадує аромат Love Spell, проте в більш ніжній та м'якій формі. Нотки дикої орхідеї та апельсину.

Exotic Woods - пряний аромат, нотки шавлії та ветиверу. Теплий, ненав'язливо солодкуватий. На мою думку, добре підійде діловим леді, але не підійде для молодих дівчат.

По мірі можливості, список буду поповнювати.

Буду рада, вашим коментарям та відгукам про аромати, з якими знайомі особисто ви.

arania
4515
0